Львівська філармонія запрошує на тисячний концерт

//

sashko

30_12-836h400

Напередодні Нового року Львівська національна філармонія готує для всіх чудовий подарунок і запрошує на «Казки віденського лісу». Це буде тисячний концерт від початку року, який відбудеться в Концертному залі Людкевича 30 грудня. Цей музичний сюрприз – для всіх охочих, адже вхід на концерт буде вільний.

Подія є особливою для філармонії, вона стане своєрідним підсумком року.

На гостей очікують популярні композиції класичної музики – Йоганна Штрауса, Імре Кальмана, Миколи Лисенка, улюблені народні пісні та колядки тощо. Концерт відбудеться за участі солістів філармонії, Академічного інструментального ансамблю «Високий замок», Анастасії та Миколи Корнутяків.

Виконавці:

Високий Замок

Анастасія та Микола Корнутяк

Лілія Коструба

Ольга Фенюк

Віталія Голубнича

Ірина Жовтолист

Оксана Савіцька

Лілія Винницька, ведуча

Програма:

Твори Й.Штрауса, І.Кальмана, Ф.Лєґара, В.Гомеза, М.Лисенка, Г.Ф.Генделя, Й.С.Баха, відомі колядки, українські народні пісні та віртуозні інструментальні композиції.

Початок концерту – 30 грудня о 19.00.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.