Вихідні у Львові. Афіша подій на 3 та 4 листопада 2018 року

//

931252_579161848781018_152312542_n

Львів восени особливо чарівний: багряне та жовтогаряче опале листя, запах кави та люди одягнені в комфортний та затишний одяг. Допоки температура повітря дозволяє проводити час за межами дому потрібно використовувати цю можливість. Afisha Lviv зібрала для вас найцікавіші події, які відбудуться цього вікенду.

Прем’єра кінострічки «Богемна рапсодія» та лекція про «Queen»

Довгоочікувана подія для мільйони людей – виходить біографічна стрічка про Фредді Меркьюрі та один з найвідоміших рок-гуртів в історії музики – «Queen». До прем’єри фільму у «Кінопалаці» запланована цікава подія: лекція від квіномана Антона Бриниха та перегляд стрічки.

3 листопада, 19:00.

Локація: Кінопалац.

Вистава “Небезпечна гра”

Небезпечна гра – іронічна комедія про двох дам, які вирішили кардинально змінити своє життя. Клод втікає з будинку для престарілих, а Марго – зі святкування 18-річчя своєї доньки. Втікаючи від власних проблем, вони стають на шлях небезпечної гри, яка може привести як до драматичного, так і до комічного фіналу.

4 листопада, 18:00.

Локація: Перший театр.

Екскурсія Тетяни Казанцевої “Довкола Погулянки”

Запрошуємо на прогулянку довкола Погулянки, що колись була заквітчаною оазою в місті чи “лісом”, як казали, та й часом досі кажуть дітлахи. Там течуть притоки Полтви, там можна зустріти кам’яних німф… На прилеглих вуличках подивуємось винятковим синтезом архітектури історизму, сецесії, Ар Деко та функціоналізму. У маршруті – розписи, вітражі, дерев’яні та металеві мистецькі деталі, хитромудра конфігурація сходів та, що дуже важливо для цієї дільниці, гармонійне поєднання архітектури і природи.

4 листопада, 13:30.

Локація: Кав’ярня-галерея “Штука”.

Ювілейний концерт “10 років “Tenors Bel’canto””

BEL’CANTO – прекрасний спів. І це не сталий виcлів. Це неймовірні талановиті і пристрасні тенори, від голосу яких замилується душа. До 10-річного ювілею “Tenors Bel’canto” подарують свято музики і краси.

4 листопада, 18:00.

Локація: Львівська національна філармонія.

Концерт «Осінь з українською піснею»

У концерті «Осінь з українською піснею» прозвучать чудові авторські та народні пісні у виконанні відомих співаків, серед яких Мар’ян Шуневич, Богдан Пісний, Ольга Щербакова, Назар Яцишин, Анастасія та Микола Корнутяки, Анастасія Чубинська, квартет бандуристок «Львів’янки», гурти «19-й клас» та «Ватра 80-х».

Інструментальні запальні композиції звучатимуть у виконанні Олега Кульчицького та Академічного інструментального ансамблю «Високий Замок» під орудою Андрій Яцківа.

3 листопада, 18:00.

Локація: Львівська національна філармонія.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.